Інвестування у нерухомість Туреччини

Інвестування в будівництво вілл та квартир с початку будівництва!

Інвестування у нерухомість-вигідне рішення! Придбати нерухомість Туреччини або навіть переїхати в цю країну для постійного проживання все частіше приймають іноземні щодо неї громадяни. І дійсно – таке придбання дозволяє зробити правильну інвестицію в своє майбутнє.

Головною причиною привабливості Туреччини для інвестицій є унікальність самої країни. Саме в ній традиційний східний колорит поєднується з європейським уявленням про життя, історія межує із сучасністю, а курортні міста (Аланія, Фетхіє) збирають велику кількість туристів з різних країн світу. А турецька економіка, в свою чергу, розвивається бурхливими темпами.

Агентство зарубіжної нерухомості CTM-Group пропонує перспективну нерухомість в Туреччині для інвестицій. Ми готові запропонувати широкі можливості для вигідного вкладення коштів і отримання стабільного доходу. Нашим покупцям доступна інвестиційна нерухомість в Туреччині безпосередньо від забудовника за максимально вигідними цінами в перспективних районах.



У Турецькій Республіці створено унікальний інвестиційний клімат, який дозволяє іноземним інвесторам відчувати себе вільно і захищено. Серед причин для роботи саме на турецькому ринку можна назвати:

Відсутність ПДВ при придбанні житла;
Низький податок при придбанні нерухомості;
Можливість отримання робочої візи іноземними інвесторами;
Можливість отримати турецьке громадянство при покупці нерухомості від $ 250 тис.
прийнятного рівня цін на комфортабельне житло, побудоване відповідно до європейських стандартів якості і безпеки;
можливості оформлення ВНЖ після покупки житла;
стабільного прибутку, яку можна отримувати при здачі в оренду квартири в містах Фетхіє, Аланія, Махмутлар інших курортних районах;
високому рівню життя в країні.
Крім того, ми раді запропонувати нашим клієнтам можливість покупки об'єктів в розстрочку, що робить інвестиції в турецьку нерухомість доступними для найширшої аудиторії.



Наша компанія допоможе вам підібрати найкращий об’єкт для інвестицій з широкого каталогу турецької нерухомості.Інвестиції в Туреччину з Агентством зарубіжної нерухомості CTM-Group - це успішне і вигідне вкладення ваших коштів.

Продаж будинків в Фетхіє, вілл, котеджів: 389 пропозицій з цінами і фото об'єктів. Допоможемо недорого купити віллу в Фетхіє, котедж або будинок.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

КВАРТИРА 1+1 В VICTORY GARDEN В РАЙОНЕ ОБА

Завершен проект Канатная дорога Бабадаг

ПРОДАЖ КВАРТИР В КОМПЛЕКСІ В ФЕТХІЄ