КВАРТИРА 2 + 1 В НОВОМУ КОМПЛЕКСІ В ДАЛАМАНІ


Продаж квартири в новому житловому комплексі в Даламані

Даламан завоював популярність у іноземних туристів зовсім недавно,але вже пропонує своїм гостям досить зручну інфраструктуру.

Серед визначних пам'яток Даламан в Туреччині особливе місце займають термальні джерела,збагачені сіркою,які успішно лікують безліч шкірних захворювань.Грязьові ставки,що утворилися в результаті природних процесів,наповнені гарячою водою,а їх дно викладено лікувальною гряззю.

Новий житловий комплекс в курортному місті Даламан складається з всього 144 квартир.Він буде побудований в 2 етапи.Завершення будівництва другої квартал 2021 року.






На продаж з першого етапу зараз є 2 іквартири 2х1 на першому і другому поверхах площею 80 м.кв. і 2 квартири 4х1 дублекс на 3-му та мансардному поверхах загальною площею 155 м.кв. Комплекс квартир в Даламані має цілодобову охорону,садівника,послуги консьєржа.Басейни для дорослих і дітей.Дитячий ігровий майданчик.

При придбанні квартири в цьому комплексі на другому етапі можлива розсрочка до закінчення будівництва і варіант іпотечного кредитування в Турецькому банку.

При будівництві використані матеріали вищої якості. ПВХ склопакети з подвійними сонце захисними стеклами.Вхідні двері металеві.Напольне покриття плитка.Квартири обладнані бойлером, інтернет,супутникове телебачення.

Відстань до центру міста Даламан 1,5км
Відстань до міжнародного аеропорту Даламан - 5км
До пляжу Сарсай - 12км
До пляжу Ізтузу - Дальян 18км
До найближчих пляжних бухт 5км
До Фетхіє 45км
Мармарис 70км
Геджек - 8км
Після здачі об'єкта надається гарантійне обслуговування на п'ять років

Ціна квартири 2 + 1: від 57.000 Євро

Ціна квартири 4 + 1: від 75.000 Євро

Детально на сайті : https://ctm-group.com.ua/lot/fet-dal-543

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

КВАРТИРА 1+1 В VICTORY GARDEN В РАЙОНЕ ОБА

Завершен проект Канатная дорога Бабадаг

ПРОДАЖ КВАРТИР В КОМПЛЕКСІ В ФЕТХІЄ