Продаж будинку в елітному селищі «Леонидово» на березі моря

Будинок поблизу Чорноморська, який запропонований до продажу розташований на мальовничому узбережжі Чорного моря, в курортному селищі Леонидово (село Санжійка).

Село Санжійка знаходиться в десяти хвилинах їзди від міста Чорноморськ (Іллічівськ) і за півгодини їзди від Одеси.Рядом розташовані курорти Грибівка,Затока і Кароліно-Бугаз.Селище має розвинену інфраструктуру: магазини,кафе,інтернет,таксі та громадський транспорт,залишаючись при цьому спокійним, позбавленим міської суєти місцем.

Будинок поблизу Чорноморська в селищі Леонідова побудований в 2007 році з натуральних,якісних матеріалов.Стіни - черепашник облицьований червоною,декоративним цеглою з утеплювальної прослойкой.На даху будинка натуральна, керамічна черепиця.



Гостьовий будиночок з каміном і турецької сауною, кухнею, санвузлом і своїм автономним опаленням побудований за тим же прінціпу.На задньому дворі зона барбекю з альтанкою і невелика спортивний майданчик для гри в футбол та баскетбол.На ділянці площею 15 соток багато зелені, в тому числі 7-ми метрові кипариси, блакитна ялина, ялівець та інші растенія.Под'езд бетонувати,в'їзд на вулицю охороняється.



Будинок побудований в 2 поверхи загальною площею 250 кв. метрів, без урахування двох літніх терас і гаража на 2 автомобілі, з ними 349,7 кв. метра.В будинку 7 кімнат, з них 4 спальні, також над гаражем обладнаний спортзал і кабінет.На першому поверсі просторий зал з каміном, кухня з виходом на терасу, гостьова спальня, санузел.Висота стелі 4 метра.На другому поверсі три спальні, одна з них з гардеробною кімнатою, велика ванна комната.Данная нерухомість в Чорноморську обладнана сигналізацією і охороняється спеціальної службой.Головні ворота і ворота місця паркування автомобіля автоматичні.

Чудова пропозиція для комфортного життя поблизу моря.

Ціна - 360.000 $

Детально на сайті :  https://ctm-group.com.ua/lot/ukr-leo-544

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

КВАРТИРА 1+1 В VICTORY GARDEN В РАЙОНЕ ОБА

Завершен проект Канатная дорога Бабадаг

ПРОДАЖ КВАРТИР В КОМПЛЕКСІ В ФЕТХІЄ