КВАРТИРИ В НОВОМУ ЖИТЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ В ЧОРНОМОРСЬКУ

 Нові квартири в Чорноморську: ЖК SunRise City

Житловий комплекс SunRise City - масштабний проект, який реалізовується в Чорноморську і передбачає будівництво 8-ми багатоквартирних будинків бізнес-класу з благоустроєм прилеглої території. Проект знаходиться в стадії активної реалізації. Забудовником отримані всі необхідні дозволи, будівельні роботи розпочаті у вересні 2020 року, відкрито продаж квартир від будівельника в Чорноморську в перших чотирьох будинках, введення в експлуатацію яких заплановано на 4 квартал 2021 р

Забудовником заявлені такі основні характеристики комплексу:

  1.  висота будинків 5 поверхів, будівництво за монолітно-каркасною технологією (стіни - газоблок, утеплення - мінеральна вата);
  2.  площа квартир в межах 30-85 м2 (студії, одно-, дво- і трикімнатні квартири з терасою), а висота стель 2,7 м;
  3.  наявність автономної газової дахової котельні;
  4.  стан квартир «від будівельника»;
  5.  наявність систем пожежогасіння, відеоспостереження та охорони на території ЖК;
  6.  закрита від машин територія з ландшафтним дизайном, зонами відпочинку для мешканців та дитячими майданчиками;
  7.  наземна парковка на 50 місць.

Розташовується житловий комплекс SunRise City по вулиці Олександрійської в 800 метрах від моря. А це до продуманому до дрібниць проекту додає ще й сприятливу екологію, спокій і затишок тихого куточка Чорноморська.






5 причин вибрати квартиру біля моря в Чорноморську в SunRise City

1. Зручне місце розташування комплексу.

ЖК SunRise City будується в 10-ти хвилинах ходьби від моря, упорядкованих пляжів з лежаками, роздягальнями та інфраструктурою. У безпосередній близькості з ним відсутній багатоповерхова забудова - ви рятуєтеся від відчуття «мурашника», властивого містах, і отримуєте прекрасний панорамний вид з вікон. У той же час, в пішій доступності знаходиться будь-яка міська інфраструктура: супермаркети, парки, кафе, магазини і т.п., є зручні під'їзди для автомобілів.

2. Можливість реалізувати будь-які дизайнерські задуми

Квартири в комплексі продаються в стані «від будівельників» і з різноманітними, ергономічними плануваннями. Ви можете виконати ремонт на свій смак, втілити в життя самі оригінальні дизайнерські рішення, не витрачаючи час і кошти на демонтаж «будівельних ремонтів». Крім того, є можливість об'єднання декількох квартир в одну для реалізації нестандартних проектів.

3. Відповідність високим стандартам безпеки і комфорту проживання

SunRise City зводиться з використанням сучасних технологій і високоякісних будівельних матеріалів. Основа його концепції - створення максимально комфортного і безпечного простору для життя, згідно з європейськими стандартами. Внутрішня територія закрита від автомобілів, передбачена охорона і відеоспостереження.

4. Доступний рівень цін

Вартість квартири в Чорноморську з комплексу на даний момент становить від 21 тис. До 65,5 тис. Доларів. Це бюджетна ціна для нерухомості бізнес-класу, особливо, з огляду на місце розташування комплексу з пішої доступністю до моря.

5. Збільшення інвестиційної привабливості проекту

Купівля житла на етапі будівництва - завжди економія. Ви робите вкладення в сучасну нерухомість і отримуєте не тільки квартиру для життя, але і вигідний інвестиційний об'єкт. Названі характеристики і переваги ЖК SunRise City роблять його вдалим вкладенням для подальшої здачі в довгострокову або подобову оренду на курортний сезон.

Агенція нерухомості CTM-Group надає супровідні послуги при купівлі нерухомості в Чорноморську і співпрацює з забудовником житлового комплексу SunRise City. Залиште заявку, щоб отримати детальну інформацію про об'єкт і вибрати відповідну під ваші вимоги квартиру. Ми супроводжуємо всі етапи придбання - від підбору нерухомості до реєстрації прав власності на неї.

На квартири пропонується розстрочка до грудня 2021 з 1-м внеском від 30%

1 черга (будинки 1 - 4)

1-кімнатні від 21 000$ площа від 30 м.кв. ціна: 700$ / м.кв 4 кв. 2021      Подати заявку

3-кімнатні від 56 000$ площа від 80 м.кв. ціна: 700$ / м.кв 4 кв. 2021      Подати заявку           

Найкраща пропозиція на ринку нерухомості Чорноморська! Поспішайте стати щасливим власником своєї мрії.

Залиште заявку, щоб отримати детальну інформацію про об'єкт і вибрати відповідну під ваші вимоги квартиру.

Контакти відділу продажу :

tel:+38099 562 43 21 (WhatsApp,Viber,Telegram)

tel:+38097 012 56 25 (WhatsApp,Viber)

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

КВАРТИРА 1+1 В VICTORY GARDEN В РАЙОНЕ ОБА

Завершен проект Канатная дорога Бабадаг

ПРОДАЖ КВАРТИР В КОМПЛЕКСІ В ФЕТХІЄ