АПАРТАМЕНТИ 2 + 1 В КОМПЛЕКСІ ICON RESIDENCE В ОВАДЖІКУ

 Пропонується до продажу квартира 2 + 1 в новому ексклюзивному комплексі "Icon Residence" в Оваджіку (Фетхіє)

У березні 2021 року розпочалося будівництво нового сучасного житлового комплексу "Icon Residence" районі Оваджік в Фетхіє, він буде побудований знаменитим забудовником в Фетхіє біля підніжжя гори з сосновими лісами вдає із себе невеликий, приватний, елітне містечко з трьох блоків апартаментів і 10 приватних вілл з своїм басейном в самому центрі курортного селища Оваджік в Фетхіє.














Дуже зручне місце розташування комплексу дозволяє дістатися дуже швидко до будь-якого місця в Оваджіке і Фетхіе.В крокової доступності магазини, ресторани і транспортна розв'язка з громадським транспортом. З житлового комплексу планується трансфер до знаменитого пляжу Олюденіз (Блакитна лагуна).

Пропоновані до продажу фірмові апартаменти 2 + 1 в комплексі "Icon Residence" - це приголомшливі великі дворівневі апартаменти з унікальним варіантом апартаментів на першому поверсі, мають власний приватний басейн.

Побудована на 2 рівнях велика вітальня відкритого планування має повністю обладнаної кухнею,вітальнею і обідньою зоною.З вітальні є патіо-вікна,що ведуть до вашого окремого басейну або терасі.

Дві великі спальні з двоспальними ліжками мають власні ванні кімнати, а також окремий туалет в вітальні.

Будівництво буде виконано на найвищому рівні, з самих високоякісних матеріалів і гарантія на будівництво 5 років!

На продаж доступні наступні апартаменти 2 + 1 загальною площею 120 м.кв. з виходом на приватний басейн і 2 + 1 загальною площею 100 м.кв. із загальним басейном.

В даному проекті передбачена безвідсоткова розстрочка платежу до закінчення будівництва в 2023 році.

Така нерухомість в Фетхіє - хороша інвестиція,ідеальний вибір для відпочинку або постійного проживання і оренди.

Ціни і додаткова інформація на дану нерухомість в Оваджіку за попереднім запитом : https://ctm-group.com.ua/lot/fet_vip-584

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

КВАРТИРА 1+1 В VICTORY GARDEN В РАЙОНЕ ОБА

Завершен проект Канатная дорога Бабадаг

ПРОДАЖ КВАРТИР В КОМПЛЕКСІ В ФЕТХІЄ