КВАРТИРА 2 + 1 В РАЙОНІ ОБА ВІД ВЛАСНИКА

 Квартира 2 + 1 з видом на фортецю Аланії в районі Оба від власника нерухомості в Туреччині

Акція! При придбанні данноі пропозиціі ВНЖ в подарунок!

Одне з рідкісних в Аланії поєднань розташування, виду та ціни. Підійде для тих, хто шукає усамітнення і спокою, а також хоче вигідно вкласти гроші в нерухомість в Туреччині. Популярність і престижність району Оба тільки зростає, що підвищує його інвестиційну привабливість.

Складно не закохатися в цей вид, який відкривається з балкона на гори, море і фортеця Аланії, причому ця панорама вже не може бути загороджена новими будівлями.

При цьому на машині 5-7 хвилин до всіх благ цивілізації, включаючи Metro, Koç Taç, Alanium, приватні коледжі Ted, Waldorf, Bahcesehir, нову державну лікарню і всі популярні маркети. До найближчого пляжу - 5 хвилин на машині, до пляжу Клеопатра - 10 хвилин.














Невеликий комплекс, всього 16 квартир, обгородженої територією, з басейном, садом і ліфтом. Власники в основному англійці, європейські турки. Будинок був побудований в 2008 році, 3 роки тому будівля повністю пофарбували зовні і всередині.

Квартира 2 + 1, з хорошим плануванням. Дві просторі спальні, великий салон суміщений з кухнею. З салону вихід на великий балкон з видом на море і гори. В одній зі спалень є додаткова комора з умивальником і пральною машиною. У другій спальні є невеликий балкон. Будинок добре продувається, тому влітку кондиціонери використовуються вкрай рідко.

  • Площа: 90 м2
  • Кількість спалень: 2
  • Кількість ванних: 1
  • Кількість балконів: 2
  • Вид: море, фортеця, гори
  • Відстань від моря: 3 км

Ціна: 69 500 €

У вартість входить: 3 кондиціонери, побутова техніка (холодильник, пральна і посудомийна машина, плита з витяжкою і духовкою), вбудована кухня, основні меблі.

Деталі на сайті : https://ctm-group.com.ua/lot/al_oba-574

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

КВАРТИРА 1+1 В VICTORY GARDEN В РАЙОНЕ ОБА

Завершен проект Канатная дорога Бабадаг

ПРОДАЖ КВАРТИР В КОМПЛЕКСІ В ФЕТХІЄ