КВАРТИРИ В КОМПЛЕКСІ CACTUS GARDEN В ОБА

 Продаж квартир в новому інвестиційному проекте Cactus Garden в Районі Оба в Аланії

Новий інвестиційний проект CACTUS GARDEN RESİDENCE, розташований в передмісті Аланії - Оба. У комплексі буде два чотириповерхових блоку, загальною складністю 54 квартири різного планування. На початковій стадії строительства Ви можете вибрати планування, а так само скористатися розстрочкою до кінця будівництва.

У комплексі пропонуються квартири планування:

Бок А.

  • Квартири 1 + 1 площею 46-58-50 кв.м
  • Квартири 2 + 1 площею 90 кв.м.
  • Квартири 2 + 1 дуплекс площею 120 кв.м.
  • Квартири 3 + 1 дуплекс площею 200 кв.м.

Ці квартири в житловому комплексі одне з рідкісних в Аланії поєднань розташування, виду та ціни. Підійде для тих, хто шукає усамітнення і спокою, а також хоче вигідно вкласти гроші в нерухомість в Туреччині. Популярність і престижність району Оба тільки зростає, що підвищує його інвестиційну привабливість.

Інфраструктура будинку включає відкритий басейн, що підігрівається джакузі, турецька лазня, кімната відпочинку, сауна, парна, масажний кабінет, тренажерний зал (фітнес), дитяча ігрова кімната, послуги доглядача комплексу, охорона 7/24, камери відеоспостереження, автомобільну парковку, Wi- Fi.








Комплекс Cactus Garden розташований в 3500 метрах від моря, 4000 метрах від центру міста Аланія і 30 кілометрах від міжнародного аеропорту Аланія (Газіпаша) Відмінний варіант нерухомості в Аланії на стадії будівництва як інвестиція.

Оба це найближчий район до центру Аланії.Тут знаходиться нова лікарня, великі торгові центри міста: Кочташ,Метро і Аланіум, упорядковані парки і набережна.

  • Ціна 1 + 1 від 54 000 €
  • Ціна 2 + 1 від 79 000 €
  • Ціна 3 + 1 від 149 000 €

В рамках даного проекту ми пропонуємо нашим клієнтам скористатися без % розстрочкою платежу до завершення будівництва, допоможемо Вам оформити іпотечний кредит в одному з турецьких банків під найнижчу % ставку строком від 1 року до 10 років (в євро, доларах або турецької лірі).

Початок будівництва проекту: Лютий 2021. Здача проекту в експлуатацію: Апрель 2022.

Деталі н сайті : https://ctm-group.com.ua/lot/al_obс-582

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

КВАРТИРА 1+1 В VICTORY GARDEN В РАЙОНЕ ОБА

Завершен проект Канатная дорога Бабадаг

ПРОДАЖ КВАРТИР В КОМПЛЕКСІ В ФЕТХІЄ