Квартира 2+1 в комплексі Likya Garden в Фетхіє

 Продаж квартири 2+1 у новому житловому комплексі проекті Likya Garden у Фетхіє.

➡️ Пропонуємо до продажу квартиру 2+1 в районі Таш'яку в Фетхіє, це квартира загальною площею 83 кв.м. які складаються з вітальні, поєднаної з кухнею, спальні дві, дві ванні кімнати, балкона в сучасному житловому комплексі. Резиденція буде розташована в тихому місці в Фетхіє, в 2000 метрах від моря і пляжу Олюденіз.








Комплекс Likya Garden Residenceis розташований у Ташьяку, новому центрі Фетхіє, пропонує 4 різних види розкішних апартаментів від 1+1 до 3+1, які забезпечують відмінний житловий простір, переплетений з природою. Він складається із 96 квартир.

Likya Garden - це вишуканий проект, який дозволить вам досягти досконалості в Ташьяку (Taşyaka), новому улюбленому місці регіону. Цінно і те, що проект продуманий до дрібниць, а також пропонує рішення для різних потреб.

Сьогодні порівняно невелике Фетхіє пропонує все, що тільки може знадобитися людині для комфортного проживання та чудового відпочинку. Сучасні апартаменти в Фетхіє повною мірою відповідають поняттям про високу якість життя. Інфраструктура добре розвинена – працюють численні магазини, готелі, ресторани, спортивні клуби, інші торгово-розважальні та соціально-побутові заклади. Відстань до найближчого аеропорту в Даламані складає всього 45 км, регулярні автобуси ходять у всіх напрямках.

☀️ Доповнює нерухомість Фетхіє унікальний клімат та сприятлива екологія регіону. Кількість сонячних днів на рік сягає 280, гори вкриті лісами, а перед любителями парапланеризму відкриваються просто фантастичні можливості.

У проекті Likya Garden який розташований на площі 7357 м.кв., є дитячі ігрові майданчики, басейн для дорослих (200 м.кв.), дитячий басейн (20 м.кв.), ігровий майданчик та зона кафе в саду проведено ландшафтні роботи в саду, фойє ресепшн біля входу до комплексу. Доступні заходи безпеки власників житла та відвідувачів, такі як цілодобова охорона, контроль входу-виходу пішоходів, система камер відеоспостереження із замкнутим ланцюгом, домофон.

➡️ Інфраструктура комплексу: бар біля басейну, спортзал, сауна, цілодобова охорона, парковка, ліфт у кожному блоці, пейзажний басейн (дитячий басейн), гостьова парковка, цілодобове відеоспостереження та охорона, реєстрація та послуги консьєржа, електричний генератор. У проекті враховано всі передові технології, будматеріали сегменту преміум.

Метою проекту є забезпечення вашого комфортного життя; житловий комплекс стійкий до землетрусів, побудований на твердих основах, з повністю обладнаними ванними кімнатами, просторою вітальнею та їдальнею, повністю обладнаними кухнями з гранітними стільницями, терасами та балконами з чудовим виглядом та багато іншого.

Ця гарна розкішна квартира 2+1, з двома спальнями пропонується на ринку нерухомості Фетхіє повністю мебльованою та обладнаною за чудовими стандартами, в ціну якої входить вся побутова техніка, всі кондиціонери.

Дана нерухомість у Фетхіє чудова пропозиція для інвестицій з подальшим отриманням доходу від здачі в оренду.

  • Розташування: Tasyaka, Ölüdeniz Yolu
  • Площа участку: 7358 м.кв.
  • Квартира: 2+1
  • Площа квартири: 83 м.кв.

✓ Дата завершення проекту Likya Garden – 2018 рік.

Ціна: квартира 2+1 площею 83 м.кв. - 225 000 $ (дол)

➡️ Купити нерухомість в Фетхіє для відпочинку та проживання, чудове рішення для тих, хто шукає якісну, комфортну, сучасну нерухомість в тихому та красивому місці далеко від шуму доріг, готелів та міста та як хороша інвестиція. Купівля житла на стадії будівництва це вигідне вкладення коштів. Апартаменти в Фетхіє ліквідні в будь-який час року.

Зв'яжіться з нами для отримання додаткової інформації, вказаної на сайті через WhatsApp, Viber, Telegram. Найкращі ціни на житло в Фетхіє. Інвестуйте відпочиваючи!

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

КВАРТИРА 1+1 В VICTORY GARDEN В РАЙОНЕ ОБА

Завершен проект Канатная дорога Бабадаг

ПРОДАЖ КВАРТИР В КОМПЛЕКСІ В ФЕТХІЄ