Квартири у Bevolia Residence в Авсалларі

 Нові квартири в новому житловому комплексі Bevolia Residence у Авсалларі (Аланія) від забудовника з оф-плану.

➤ Продається квартира 1+1 в Авсалларі, в одному з найпопулярніших районів Аланії. Там розпочато будівництво нового житлового комплексу Bevolia Residence із багатою інфраструктурою. Ідеальне поєднання приємної ціни та високої якості реалізується у грамотних функціональних плануваннях квартир та чудового набору об'єктів інфраструктури, які створені як для відпочинку, так і для комфортного постійного проживання всією родиною. Це доступний проект житлової нерухомості в Авсалларі, який Ви можете інвестувати вже зараз на початковому етапі будівництва.











☆ Авсаллар – екологічно чистий район Аланії, оточений хвойними лісами, горами та морем. Середземне море, доглянуті піщані пляжі. Берегова лінія представлена ​​піщаним пляжем із чистою водою. Пляж оточений горами, що сприяє створенню комфортабельного клімату без вітру. У районі Авсаллар розташований один із найпопулярніших пляжів Аланії – Інжекум. Слово інжекум перекладається з турецької мови як дрібний пісок, що відмінно характеризує пляж. Для любителів галькового пляжу поряд є невеликі пляжі з галькою. Неповторну атмосферу усамітнення створює саме сосновий ліс як природного огородження. Соціальна інфраструктура району знаходиться у кроковій доступності – кафе, супермаркети, пекарні, автобусні зупинки.

Житловий комплекс Bevolia Residence складається з двох 9 поверхових житлових блоків, розташованих на території 4221 кв.м. та 4144 м.кв. в активно розвивається, але все ще тихому районі Авсаллар. Сучасний дизайн проекту було розроблено провідним архітектурним бюро Аланії. Він включає 148 квартир планувань 1+1 та 18 квартир 3+1 дуплекси.

✓ Житловий комплекс Bevolia Residence розташований в Авсалларі (Аланія), всього за 1300 метрів від знаменитого пляжу Інжекум, до центру Авсаллара всього 800 метрів. Всі квартири будуть здані з чистовою обробкою «під ключ», включаючи кухонні гарнітури найвищої якості, санвузли та ванні кімнати.

✓ У комплексі будуть представлені квартири:

  • квартира 1+1 загальною площею 58 м.кв.
  • квартира 3+1 дуплекс загальною площею 117 кв.м.

Bevolia Residence зведено відповідно до європейських стандартів із сучасних технологій з використанням високоякісних матеріалів.

Всі квартири здаються в чистовій обробці: покриттям для підлоги, кухонним гарнітуром з гранітною стільницею, повністю обладнаною ванною кімнатою, сантехнікою і комунікаціями, основне і точкове освітлення.

✓ Особливості комплексу Bevolia Residence буде входити: відкритий/закритий басейн, сауна, хамам, масажна кімната, парова кімната, кімната відпочинку, спортзал, холодний басейн, дитяча ігрова кімната, альтанки, тенісний корт-баскетбольний майданчик, більярд - настільний теніс парковка для велосипедів, пішохідна доріжка, охорона 24/7, система розпізнавання номерних знаків, зони для засмаги та відпочинку, генератор, трансфер до моря. WıFı на кожному поверсі.

Запропонована до продажу квартира 1+1, загальною площею 58 м.кв., знаходиться на 2 поверсі блоку, вікна квартири виходять на південний схід. Комфортне житло в Авсалларі за найкращою ціною.

Цей новий проект є гарною перспективою для інвестування. Квартири в Авсалларі можна використовувати для власного відпочинку, а також це чудовий варіант для довгострокової чи короткострокової здачі в оренду.

Квартири можна придбати з безвідсотковим розстроченням до кінця будівництва, з початковим внеском лише 40% від повної вартості нерухомості.

  • Будівництво розпочато: 16.01.2022 року.
  • Завершення будівництва: 15.04.2024 року.

Крім апартаментів 1+1 у житловому комплексі Bevolia Residence у продажу апартаменти дуплекс 3+1 у різних цінових категоріях. Додаткова інформація та ціни на квартири в Авсалларі за попереднім запитом.

Ціна квартири 1+1 площею 58 м. кв. - 99 500 €

Ціна квартири дуплекс 3+1 площею 58 м. кв. - 185 000 €

➤ Пропонуємо купити квартиру в Авсалларі від забудовника за привабливою ціною. Нерухомість в Авсалларі - це чудове вкладення Ваших заощаджень.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

КВАРТИРА 1+1 В VICTORY GARDEN В РАЙОНЕ ОБА

Завершен проект Канатная дорога Бабадаг

ПРОДАЖ КВАРТИР В КОМПЛЕКСІ В ФЕТХІЄ